ESSENCE MAKE ME BROW - RİMMEL LONDON BROW THİS WAY KARŞILAŞTIRMA



Haftasonuna yetiştiririm bu yazıyı derken işlerimin arasında biraz gecikerek yazıyorum. Ama memnun kalacağınızı düşünüyorum. En azından beni oldukça etkileyen bir üründen bahsedeceğim size.

Essence markasının bu ‘Make Me Brow’ kaş maskarasını duymuşsunuzdur. Hatta şekil itibariyle Benefit gimme brow kaş maskarasıyla da benzerliğinden bahsediliyor. Ancak ikisi yanyana geldiğinde essence biraz daha büyük kalıyor. Bugünkü yazıda bu ikisinin karşılaştırmasını değil, elimde olan Rimmel London Markasının Brow This Way isimli kaş maskarası ile karşılaştırmasını yapmak istiyorum.

 Essence ‘Make me brow’ 02 Browny brows
-3.8 ml
-küçük ince fırça
-fırça üzerinde çok küçük kıllar var
-yapısı ne ıslak ne kuru
-sabitlemesi iyi
-fırçayla taraması çok hızlı ve kolay.
-kalıcılığı oldukça iyi
 Rimmel London ‘Brow this way’ -002 Medium brown
-5 ml
-kıl ve geniş fırçalı
-biraz fazla ıslak
-sabitlemesi orta
-fırçayla taraması biraz uğraştırıyor.
-kalıcılığı orta (makyaj uzun süre kalacaksa akşama doğru kaşlarım düşebiliyor)

 
İkisinde ki ortak nokta; ikisi de kaşlarımı kıtır kıtır yapmıyor, giysilere ya da yüzüme dökülme, bulaşma yapmıyor. Dikkatli sürüldüğünde çok doğal duruyor.

Ancak make me brow maskaranın fırçasının diğerine oranla küçük olması çok daha pratik ve işlevsel. Üzerindeki ekstra minik kıllar sanki kaşlardaki boşlukları doldurmak için üretilmiş, görünce pek şaşırdım. Fırçanın sürümü küçüklüğü sebebiyle gerçekten çok rahat.
Ve renklerini kendi kaş rengime uygun da seçmiş olsam essence daha doğal gibi. Diğerinde çok hafif sürüldüğünü fark edebiliyorsunuz ancak make me brow inanılmaz doğal duruyor.

Özetle aldığım günden beri makyajlarımda essence kaş maskarasını kullanır oldum. İlk denediğim rimmel london olduğu için onu çok beğenmiş, ancak başka bir renkli kaş maskarası ile karşılaştırma yapma imkanım olmadığı için onun etkisini yüde oldukça yeterli bulmuştum ve bu maskarayla olan ilk heveslerim bittiğinde onu da dönüşümlü olarak kullanmaya devam edeceğim. Ancak ikisi de bittiğinde tekrar bulursam alacağım maskara essence markasınınki olacak.

 Sevgiyle kalın!

Yorumlar

  1. Thanks for sharing. Love these skin care goods.

    Collaboration?Contact us.

    All the best,
    Mackya/ https://aibiwatch.com/adidas-canada

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar