MAC | SATIN TAUPE EYESHADOW


Herkese merhaba!


Yaz geldiii! Ve Haziran ayının ilk yazısıyla beraberiz. Pazartesi sendromu olmayıp da üstüne bir de evden çıkmadan makyaj yapabilenlerdenseniz, işte çok kolay bir sür çık rengi :) Bugün size çok ama çok sevdiğim bayıla bayıla kullandığım  bir fardan bahsedeceğim. MAC markasının belki de en ünlü ürünleri tozutma yapmayan, gün içinde dağılıp yok olmayan ve sürümünün rahatlığı dolayısıyla farlarıdır diyebilirim. Yani ten ürünleri olarak bir çok drugstore veya high end markanın ürünleri kullanılsa da iş farlara gelince gerek renk seçeneklerinin neredeyse sınırsız olması gerekse de kalitesi sebebiyle bir çok kişinin bayılarak kullandığı ürünleri yapmış bulunuyor sevgili MAC artistleri.

Lafı çok da uzatmadan farımızı anlatmaya başlayalım :)

Satin Taupe mat olmayan ancak içinde pul pul simler de barındırmayan ışıltılı denilen bir far, ve sürüldüğünde neredeyse metalik bir görünüm sağlıyor ve hem rengi olduğu gibi görebilir hem de gün içinde kalıcılığının azalmayacağına emin olabilirsiniz. Hatta eğer yağlı göz kapaklarına sahipseniz ya da rengin daha iyi görünmesini istiyorsanız bir far bazı kullanarak harikalar yaratabilirsiniz. 

İçinde morumsuluklar, kahvelikler ve hatta grimsi bir tonun karışımıyla ortaya çıkan bir renk. Harika bir taupe rengi.
Fotoğrafı çekerken metalik renginin aydınlıkta görüneceğini düşündüm ancak ışığın parlamasıyla biraz asıl rengin patlamasına yol açtı ancak en iyi bu şekilde gösterebilirdim o metalikliği diye düşünüyorum.

Bunun yanında sürümü ve dağıtılması çok kolay bir yapısı olduğu için istediğiniz hale getirene kadar birkaç kat geçmenizde herhangi bir sakınca görmüyorum şahsen.

Bütün bunların dışında farlar için biraz tuzlu fiyatının olması bir yana bu fiyatı hakediyor mu? Kesinlikle evet! çünkü bu şekilde milyonlarca kalitesiz ürünle evimizi doldurup gözlerimize zarar verebilme durumu da varken en azından iyi bir yatırım olabileceğini düşünüyorum. 

Tekli farlar 1.5 gr ve 52 tl olmasının yanında Pro Palet Refill Pan fiyatları aynı gramaja sahip olmasıyla birlikte 37 tl'den satılıyor. Ve bendeki renk de Pro Palet için olandan üstelik paletle birlikte çok sevdiğim birinin hediyesi. Burdan ona tekrardan çok teşekkür ediyorum. :)

Sizin düşünceleriniz ve en çok sevdiğiniz far markası nedir?


Twitter: 1uzayli
İnstagram: ezgiyldrmo
Kişisel hesap: ezgiyldrm1905@gmail.com

Yorumlar

  1. Ne demek, güle güle kullanın efenim.. :) Blogunuzun ve bloggerımızın arkasındayız.. :P :D

    YanıtlaSil
  2. teşekkürler efenim :) Devamını bekleriz ^_^

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar