FLORMAR DELUXE CASHMERE LIPSTICKS | 23 - 26

Herkese yeniden merhaba!

Bugün sizlere bayılarak kullandığım Flormar markasının Deluxe Cashmere Lipstick'lerinden 23 ve 26 renginden bahsetmek istiyorum. Bu rujların ikisi de arkadaşım Ezgi'nin (Instagram sayfası burada) hediyesi. Bu serideki ilk rujum 26 (sağdaki) numara. 23 (soldaki) ise Yılbaşı hediyesiydi :)

Bu rujların en sevdiğim yanı tahmin ettiğimden daha kalıcı olmaları. Çünkü yapıları mat değil, sürümü yumuşak ve dudakta parlak bir bitişe sahip. Sürümleri de öylesine kolay ki, tek kat sürüp parmaklarınızla dağıttığınızda koyu rengi bile çok koyu durmuyor, doğal görünmeye çok kararlı bir seri bence :) Biraz daha yoğun sürdüğünüzde de gece makyajları için ideal oluyor. Ben yaz-kış günlük makyajda da özel günde de bu rujları kullanmaktan çekinmedim. Eğer denemeyi düşünüp bir türlü karar veremeyenlerdenseniz mutlaka şans vermenizi hakeden bir seri.  Üstelik mis gibi meyve kokuyorlar.


Aklımda almayı düşündüğüm bir rengi daha var sanırım DC 34'tü o da. Bir çok rengi güzel bu serinin bence, üstelik çok şık bir ambalaja sahip, insanın makyaj çantasından ayırası gelmiyor. 

Siz bu seri hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum bırakmayı unutmayın.
Mutlu günler!

Instagram: ezgiyldmo

Yorumlar

Popüler Yayınlar