YENİ YIL HEDİYE REHBERİ

Herkese yılın son pazar gününden merhaba!



Sınavlarım ve araya giren Ankara seyahatimden sonra yazı yazma düzenime tekrardan dönmeyi planlıyorum yavaş yavaş. Bu arada yeni yıla girmeden önce yılbaşında sevdiklerinize armağan edebileceğiniz birkaç hediyeden bahsetmek isterim. 



                 Kızlar İçin Hediye Seçenekleri 
Bu sene harika parfümlerin yılı oldu. Kız arkadaşınıza, annenize, kardeşinize alabileceğiniz çok sayıda yeni ve harika kokan parfümler piyasaya çıktı. Hatta bu konuda uzman markalar bir çok kofre set çıkararak hediyelere ayrı bir boyut kazandırmaya devam etti. Benim aklıma gelen birkaç güzel parfüm önerisi:

1-Estee Lauder - Modern Muse : Yılın parfümü seçilen bu koku, bence fresh ve doğallıktan yana olanların vazgeçemeyeceği bir koku. Bence hafif kokulardan hoşlananlara hediye edebileceğiniz çok zarif bir parfüm tasarımına da sahip.
2-Georgio Armani - Sİ : Bu parfüm daha kadınsı kokulardan hoşlanan ve gittiği yerde izini bırakmayı seven kadınların kokusu olarak özetleyebilirim.
                                             
3- Chloé : Klasik Chloé kokusu olan bu parfüm bana ilk kokladığımda temiz ve ferah bir koku olarak gelmişti. Adeta hijyen derecesinde bir temizlik hemde. Ancak bunun keskin ve acı bir koku olarak değil de çiçeksi bir koku olarak geldiğini düşünün. 

Kız arkadaşlarınıza alacağınız birbirinden güzel rengarek kazaklar da yeni yıl için harika bir hediye seçeneği olabilir.






Eğer ne alacağınıza karar veremediyseniz kitaplar çoğu zaman kurtarıcı olabiliyor. Kız erkek farketmeksizin hediye tercihiniz kitaptan yana olabilir.
Son dönemlerin güzel kitapları ile arkadaşlarınıza güzel ve anlamlı bir hediye verebilirsiniz.










Erkekler İçin Hediye Seçenekleri
Erkekler için de yılbaşında alınacak güzel hediyelerin başında yine parfümler geliyor diyebilirim.
Erkek kokuları bana genelde çok keskin olduğu için içlerinde hafif gelen kokulardan hoşlanıyorum karşıdan gelen koku bakımından. İşte bir kaç öneri:







Erkek kardeşinize, eşinize ya da babanıza alabileceğiniz atkılar da çok güzel birer hediye olabilir.









Daha değerli bir hediye vermek istediğinizde ise şık bir saat alabilirsiniz.






Yeni yılda sevdiklerinize onları çok sevdiğinizi söylemeyi unutmayın!

Herkese şimdiden mutlu bir yıl diliyorum! <3 


Yorumlar

Popüler Yayınlar